0
 
انواع شیرینی محلی لارستان
تاریخ انتشار : 20 آذر 1393 ساعت 19:12:06 | تعداد بازدید: 2187
صمد(یعقوب) کامجو: گوناگونی و تنوع شیرینی  این منطقه زبانزد است.
شیرینی های گوناگون محلی را در فصول مختلف سال و همچنین مناسبتهای مذهبی ، عید نوروز و عید فطر و…. توسط  زنان و دختران هنرمند لارستانی که از گذشتگان به ارث برده اند  به بهترین شکل عرضه می کنند.
 
هنر شیرینی پزی در لارستان به ویژه در ماه مبارک رمضان ، وعید نوروز  نمود بیشتری دارد. در  عید نوروز وماه مبارک رمضان دهها نمونه شیرینی پخته و مصرف می شود.

.اسامی بعضی از شیرینی ها را در این جا می آوریم، امید است به صورت عملی که همانا پذیرایی از مهمانان داخلی وخارجی ( منظور غیر لاری ) صورت می گیرد .هنر لارستانی ها در این عرصه نمایان سازیم .

اُرمابریز(ormaberiz) ، زیگیرو (zigeru) ، سمبوسه(sambusa) ، قتلمه(gatlama) ، بفه شکری (bofa-shkari) ، دلبرو(delbaru) ، حلوی مسقطی(halvayeh masghati) ، حلوی مقراضی (halvayeh meghrazi )، حلوی آرد و روغن( halvayeh Ardo roghan) ، حلوا یغدر(halvayeh yaghdar) ، فرنی(ferni) ، حلوی نبات (halvayeh nabat)، حلوی آرد برنج (halvayeh Ardeh berenj)، پفکو(pofaku) ، ترک (tarak) ، رنگینک (ranginak) ، کویته (kovaita) ، لوزی (lowzi) ، چولو(chovalu) ، مشات (meshat) ، گشات (geshat) ، گل پمبه(goleh pampah)  ، بلبل مشاتو(bolbol moshatoo ) ؛ یَغدَر(yaghdar) , حلوای چهار مغز (halvayeh chhar maghzeh )، چنگالُو (changhaloo) زولبیا ( zolbiya)، آبنبات (abnabat )،  نونه فرنگی (noneh farangi) ، سَمَنی (samani)، کُنگِ کوفتَه (kongeh koofta)و…

کد مطلب: 9952
 
کد امنیتی:   
 [0 نظر]