کاروانسرای گلشن : این کاروانسرا نیز دقیقا با تمامی خصوصیات کاروانسری نو ودر امتداد همان کاروانسر واقع است . که رسیدگی به این دو کاروانسرا الزامی است .
کاروانسرای بازرگان : این کاروانسرا در ابتدای میدان قیصریه می باشد که هم اکنون به عنوان یک مخروبه ودارای تعدادی مغازه وانباری مورد استفاده قرا ر می گیرد .
کاروانسرای حاج غلامرضا معتمد : این کاروانسرا در شهر قدیم لار خیابان مدرس جنوبی ودر ابتدای کوی گاله قراد دارد . که یکی از کاروانسرا های زیبا وبدون استفاده می باشد .
کاروانسرای نیمه وسه نخود : هردو کاروانسرا در کنار جاده لارستان بندر لنگه در صحرای نیمه وسه نخود قرار دارد . یکی از این کاروانسراها کاملا تخریب دیگری در حال تخریب می باشد .
کاروانسرای ۴ برکه : این کاروانسرا در جاد ه لارستان بندر عباس در کنار پاسگاه ۴ برکه واقع می باشد .
کاروانسرای بالی سرخ : کمی از شهر جدید که به طرف گراش در کنار جاده سمت چپ قرار دارد .
کاروانسرای پشت سنگر : در جاده لارستان کورد ه ، هم اکنون در کنار آزمایش رانندگی پایه یکم واقع می باشد
کاروانسرای دهکویه : این کاروانسرا در دهکویه قرار دارد .
کاروانسرا های صحرای باغ : چندین کاروانسرا از جمله کاروانسرای هرمود عباسی در این منطقه وجود دارد .کاروانسرای شاه عباسی بریز : این کاروانسرا در بریز قرار دارد . در جاده لار جهرم ومتعلق به دوره صفویه است دور تا دور واتاق های طاقی جناقی وجود دارد
کاروانسرای بست فاریاب ( بس پارو ) : این کاروانسرادر ۲۰ کیلیومتری جاده لار – بندرعباس در سمت راست واقع شده است . دارای پلان حیاط مرکزی ورواقهای اطراف آن می باشد
کاروانسرای سیفا در اوز : در ۴۵ کیلومتری لار ودر غرب اوز قرار دارد . قدمت بنا صفویه است . پلان آن حیاط مرکزی واطراف آن اتاق است . مصالح به کار رفته در بنا سنگ لاشه وگچ است .
کاروانسرای شاه عباسی بنارویه : در مرکز بنارویه واقع گردیده است .ومتعلق به دوره صفویه می باشد . پلان بنا چند ضلعی با حیاط مرکزی است .
کاروانسرای خواجه ابوالحسن جویم : این اثر به دوره زندیه برمی گردد . کاروانسرای چهار ایوانه از چهار گنبد خانه حجیم و۲۴ حجره تشکیل شده است . ودارای سبک معماری بسیار زیبا می باشد
کاروانسرای رضا قلی خان در جویم : این اثر در مرکز جویم است از نوع پلان حیاط مرکزی است واز مصالح سنگ وگچ ساخته شده است .
کاروانسرای دهرا : این کاروانسرا در شرفویه واقع شده است .