0
 
یَغدَر لاری (دسر زعفرونی)
تاریخ انتشار : 10 ارديبهشت 1400 ساعت 14:55:41 | تعداد بازدید: 241
این دسر خوشمزه بیشتر تو ماه رمضون  درست میکنن پیشنهاد میکنم این دسر خوشمزه رو حتما امتحان کنید
اندازه مواد با لیوان دسته دار  گرفتم که معمولا همه تو خونه ها پیدا می شود.
 
مواد لازم:
شیریک کیلو
شکر یک و یک چهارم لیوان دسته دار
نشاسته یک لیوان دسته دار
آرد برنج  نصف لیوان دسته دار
آب یک لیوان(من به جای اب شیر ریختم)
گلاب یک لیوان(من نصف اب و نصف گلاب ریختم)
زعفران دم کرده تا دلت بخواد
خلال پسته مقداری

نشاسته+اب+اردبرنج+شکربا هم مخلوط کرده  شیر کم کم اضافه و خوب مخلوط میکنیم  از الک رد کردم تا صاف صاف بشه.. رو حرارت  متوسط میزاریم و هم زده تا موادمون گلوله نشود.
موادمون که  کمی رو به غلظت رفت گلاب و زعفران اضافه میکنیم و خوب همزده و در اخر خلال پسته
دسر که به غلظت دلخواهمون رسید از رو حرارت  برداشته و توی ظرف مورد نظرمون ریخته و میزاریم  کاملا سرد بشه  و  بعد تو یخچال  میزاریم تا خنک بشه (باتشکر از سرکار خانم محسن پور)
 
 
 
 

کد مطلب: 10113
 
کد امنیتی:   
 [0 نظر]